Un bărbat care intenţiona să vândă droguri la un festival din Mamaia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa cercetează o persoană pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată.
 
“Din cercetări a reieşit că bănuitul ar fi deţinut droguri de risc şi mare risc (3-CMC, ketamină, cannabis şi ecstasy), în scopul comercializării în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Persoana bănuită a fost depistată deţinând substanţele asupra sa, la un punct de acces în zona de desfăşurare a festivalului. Alte cantităţi de droguri de risc şi mare risc au fost identificate în spaţiul închiriat de către bănuit pentru perioada festivalului”, se arată în comunicat.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat apoi Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.