Un bărbat care ar fi determinat o femeie să îi dea 85.000 de euro, prezentându-i contracte şi facturi fictive, a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, în urma unei percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 1 au făcut o percheziţie domiciliară, în Capitală, într-un dosar penal de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.
 
”Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2020-2021, prin prezentarea unor pretexte nereale, un bărbat ar fi determinat o femeie să îi remită 85.000 de euro, menţinând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive. În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe documente şi obiecte cu valoare probatorie, telefoane mobile şi medii de stocare”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei.
 
Suspectul a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală. 
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.