Un bărbat care ar fi înşelat o femeie de 78 de ani cu 5.600 de lei, susţinând că fiica sa ar fi fost implicată într-un accident rutier, a fost prins în flagrant de poliţiştii din Bucureşti, el fiind dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că în seara anterioară poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 10 şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au prins în flagrant delict un bărbat, imediat după săvârşirea unei înşelăciuni prin metoda "accidentul". 
 
”În fapt, acesta ar fi primit 5.600 de lei de la o femeie, în vârstă de 78 de ani, sub pretextul că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier şi se află în spital, iar banii sunt necesari pentru o intervenţie medicală. Autoturismul cu care bărbatul a plecat de la faţa locului a fost depistat şi interceptat în trafic, pe o stradă din Sectorul 3, fiind ulterior imobilizat şi condus la sediul secţiei pentru audieri”, a arătat sursa citată.
 
Cercetările continuă în acest caz, pentru înşelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.