Un bărbat care ameninţa, joi, cu o armă albă a fost imobilizat de poliţişti din Bucureşti care mergeau la un poligon unde urmau să facă şedinţe de tragere. Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul acestei dimineţi, 3 noiembrie 2022, în timp ce poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Pregătire Profesională se deplasau la un poligon, în vederea desfăşurării şedinţelor de tragere cu poliţiştii Capitalei, au observat un bărbat, care avea asupra lui o armă albă şi ameninţa cu aceasta. Poliţiştii au procedat imediat la interceptarea şi imobilizarea acestuia”, a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Ulterior, bărbatul a fost dus la sediu de către poliţiştii Secţiei 1, în vederea continuării verificărilor şi luării măsurilor legale. 
 
Cercetările continuă în acest caz, pentru ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.