Un bărbat din Bucureşti, supărat că a pierdut la jocurile de noroc, a distrus aparatul şi a agresat, luni, mai multe persoane, una fiind transportată la spital. Agresorul a fost prins de poliţiştii locali, care au folosit spray lacrimogen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător şi a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de poliţiştii locali în centrul Capitalei şi a fost imobilizat”, au anunţat, luni, reprezentanţii Poliţiei Locale Bucureşti.

Potrivit acestora, scandalul s-a iscat la o sală de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu, din Bucureşti.

Bărbatul a distrus aparatul electronic, apoi a ieşit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători.

”În Piaţa Unirii, o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbuşit pe trotuar. Câţiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost ameninţaţi sau chiar loviţi de către scandalagiu”, a mai transmis Poliţia Locală Bucureşti.

Suspectul a fost depistat, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somaţie şi i-a ameninţat pe poliţişti.

”Mai mult, fiindcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenţii din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanţelor iritant lacrimogene. După încătuşare, F.G a fost condus la sediul Poliţiei Locale Bucureşti în vederea identificării şi, apoi, a fost condus la sediul Secţiei 10 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, au mai transmis poliţiştii locali.

Aceştia au precizat că femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.