Un bărbat din Bucureşti este cercetat pentru conducere fără permis. El a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor pe o stradă din Sectorul 2, fiind urmărit. A ajuns într-un blocaj al Poliţiei, unde s-a încercat scoaterea sa din autoturism, dar a demarat şi a fugir. Maşina a fost găsită pe strada Zidurilor, el fiind identificat ulterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 02 octombrie 2023, ora  15.25, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism, care la vederea echipajului de poliţie a mărit brusc viteza de deplasare.

Poliţiştii au procedat la punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase, în vederea opririi regulamentare a autoturismului, însă conducatorul auto a ignorat semnalul de oprire şi a continuat deplasarea în mod alert”, a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, pe parcursul urmăririi, conducătorul auto a întâmpinat un blocaj pe direcţia de deplasare, moment în care poliţiştii au încercat să-l scoată din maşină.

”Totodată, în acel moment, conducătorul autoturismului a demarat şi a părăsit zona. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, autoturismul fiind găsit ulterior şi a fost depistat şi identificat un bărbat care, în urma verificărilor, a rezultat că avea dreptul de a conduce suspendat”, au mai precizat poliţiştii.

Maşina a fost găsită pe strada Zidurilor.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 9, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.