Un bărbat a fost plasat în arestat preventiv pentru 30 de zile după ce poliţiştii de frontieră de la Vişeu de Sus au găsit în maşina sa 500 de grame drog de mare risc, cu o valoare de piaţă de aproximativ 53.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 29.07.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. S-a reţinut că  inculpatul  a fost depistat de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus,  având ascunsă în autoturism o  cantitate de peste 500 de grame drog de mare risc 3-CMC cu o valoare de piaţă de aproximativ 53.000 de lei , pe care intenţiona să o comercializeze”, anunţă DIICOT.

În autoturism a mai fost descoperit  un cântar de mare precizie precum şi suma de 4.500 euro .

În cursul aceleiaşi zile a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară  la locuinţa bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Duminică, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.