Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a agresat o persoană cu care a avut un conflict în trafic, în Sectorul 1 al Capitalei, a comandat un buchet de flori în valoare de 5.000 de lei şi nu l-a plătit, iar împreună cu o femeie a mers la două restaurante, în zile diferite, fără a achita apoi consumaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, în 10 octombrie, de managerul unui restaurant din Sectorul 1 despre faptul că, în aceeaşi zi, două persoane au comandat şi au consumat mai multe băuturi alcoolice şi au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei. 

Poliţiştii au stabilit că fapta a fost săvârşită de o femeie şi un bărbat, aflat la momentul comiterii faptei sub control judiciar.
 
În urma extinderii cercetărilor, a reieşit că, în 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecţia unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînţelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înţepător. În 8 octombrie, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Sectorul 1, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia. În 12 octombrie, cei doi suspecţi au mers la un alt restaurant din Sectorul 1, iar după ce ar fi consumat mai multe produse alimentare şi băuturi alcoolice, în valoare de 1.255 lei, ar fi plecat fără să achite nota de plată.
 
Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului, el fiind găsit şi dus la audieri. El a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive.
 
Cercetările sunt continuate de Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru lovire sau alte violenţe şi abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

 

<div style="text-align: justi

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de către o femeie şi un bărbat, aflat la momentul comiterii faptei sub măsura controlului judiciar.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.