Un bărbat a fost agresat de două persoane necunoscute în parcarea blocului în care locuieşte în Craiova, iar agresorii i-au avariat şi maşina. Poliţiştii au început cercetările în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 29 ani, din Craiova, cu privire la faptul că soţul său a fost agresat în parcarea blocului în care locuieşte. 
 
“La faţa locului s-au mai multe echipaje de poliţie din cadrul secţiei, Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului de  Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, unde a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din localitate, care a declarat că ar fi fost agresat fizic de către 2 persoane, a căror identitate nu o cunoaşte. De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri autoturismului proprietate al persoanei vătămate”, a trasnsmis IPJ Dolj.
 
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de ambulanţă, dar bărbatul a refuzat transportul la spital. 
 
Totodată, bărbatul a anunţat poliţiştii că nu doreşte să facă plângere în legătură cu acest incident. 
 
În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.