Un bărbat acuzat că a intrat în casa fostei sale concubine pe care a bătut-o cu pumnii şi picioarele şi a agresat-o cu un cuţit a fost arestat preventiv. Bărbatul, care este militar, a sechestrat femeia pentru mai multe ore şi a violat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 01.02.2022, procurorii militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi viol”, a transmis, miercuri, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.  

Procurorii au precizat că, la data de 31.01.2022, în jurul orei 08,30, inculpatul a pătruns, fără drept, în domiciliul persoanei vătămate, fosta sa concubină, şi a refuzat părăsirea acestuia, iar ulterior a exercitat acte de violenţă fizică asupra acesteia cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un cuţit.  

”Pentru a determina persoana vătămată să întreţină raporturi sexuale, inculpatul a exercitat acte de agresiune, lipsind-o ilegal de libertate pentru mai multe ore. La data de 01.02.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai precizat procurorii.  

Aceştia au precizat că, prin încheierea din data de 01.02.2022, Tribunalul Militar Bucureşti a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 zile. 

Potrivit https://stirileprotv.ro, victima are un băieţel de cinci ani. Femeia a cunoscut bărbatul pe o reţea de socializare şi duă o perioadă s-au mutat împreună. Din cauza că bărbatul era agresiv, femeia a decis să rupă relaţia.  

Înaintea atacului, bărbatul ar fi stat trei zile şi trei nopţi ascuns în podul casei, urmârindu-şi victima.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.