Un bărbat din judeţul Giurgiu, acuzat că a violat o femeie din Bucureşti pe care o cunoscuse prin intermediul unei reţele de socializare, a fost reţinut de către poliţiştii din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în judeţul Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de viol.

”La data de 16 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, după ce a mers la domiciliul unui bărbat pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare. Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că victima s-a întâlnit cu bărbatul, pe care îl cunoscuse anterior pe un site de socializare, iar acesta din urmă a condus-o la domiciliul său, în judeţul Giurgiu, unde prin lovire şi ameninţarea cu exercitarea unor acte de violenţă, a constrâns-o să întreţină cu el relaţii sexuale”, a anunţat, luni, Poliţia Capitalei.

Duminică, bărbatul a fost dus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. În urma efectuării percheziţiei au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.