Băiatul în vârstă de opt ani, dispărut sâmbătă după-amiază dintr-o localitate din judeţul Constanţa, este căutat în continuare de autorităţi, luni, aproximativ 60 de forţe de ordine fiind prezente în această operaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii continuă verificările pentru găsirea băiatului în vârstă de 8 ani, dat dispărut în 2 noiembrie. 
 
"Aproximativ 60 de forţe de ordine sunt implicate, în acest moment, pentru găsirea copilului. La căutări participă poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa şi pompieri din cadrul ISU Dobrogea”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Conform ISU Dobrogea, pompierii s-au deplasat, luni, cu două autospeciale de scafandri, un autocamion de intervenţie şi două motopompe de mare capacitate, intervenind la fosele de dejecţie din zona dispariţiei băiatului.
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările efectuate până în prezent de autorităţi nu au avut niciun rezultat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.