Un băiat în vârstă de 14 ani a fost înjunghiat de un altul de aceeaşi vârstă, luni după-amiază, fapta având loc în zona Sălii Polivalente din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IPJ Dolj a transmis, luni, că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, în zona Salii Polivalente din Craiova, un minor de 14 ani din localitate a fost înjunghiat.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit ca minorul, în această după-amiază, în timp ce se afla în zona sălii polivalente, din Craiova, ar fi fost înţepat, în zona omoplatului stâng cu un obiect tăietor-înţepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcţie necunoscută”, a transmis IPJ. 
 
Victima a primit îngrijiri la faţa locului, iar apoi a fost dusă la spital pentru mai multe investigaţii. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Ei continuă cercetările pentru prinderea agresorului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.