Un băiat de 12 ani a căzut, vineri, peste o balustradă, în incinta Liceului de Arte din Braşov, de la o înălţime de aproximativ 1,5 metri. Copilul a fost dus la spital, cu suspiciune de fractură la un picior şi cu dureri de spate. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, vineri, în jurul orei 12.40, Secţia 4 Poliţie Braşov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unităţi de învăţământ din municipiul Braşov. 
 
Poliţiştii au constatat că un copil de 12 ani, care se afla în incinta unităţii şcolare, ar fi căzut de la înălţime, peste o balustradă.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate înălţimea de la care minorul s-a precipitat şi cauzele producerii incidentului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au transmis că incidentul a avut loc la Liceul de Arte, fiind vorba despre un băiat care a căzut de la o înălţime de 1-1.5 metri.

Băiatul era conştient, fiind transportat la spital de un echipaj SMURD cu suspiciune de fractură de femur şi dureri lombare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.