Un şofer de 25 de ani a murit, iar cei doi pasageri din maşina pe care o conducea au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un râu din staţiunea băcăuană Slănic Moldova, din cauza vitezei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut în cartierul Cireşoaia din staţiunea Slănic Moldova, după ce tânărul de 25 de ani aflat la volan a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii într-o curbă periculoasă la stânga, pe fondul vitezei cu care circula, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău. Maşina a rupt parapetul metalic de protecţie al drumului naţional 12B, iar apoi s-a răsturnat în albia râului Slănic.

”În urma accidentului, conducătorul auto a murit pe loc. Cei doi pasageri aflaţi în autoturism, o tânără de 24 de ani şi un bărbat de 25 de ani, au suferit diverse leziuni, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Oneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.