Un pui de căprioară care se adăpostise într-o curte din judeţul Bacău, după ce fusese alergat de câini, a fost eliberat de jandarmi în mediul său natural.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, jandarmii din cadrul Postului Montan Slănic Moldova au fost sesizaţi printr-un apel la 112, duminică după-amiază, în timp ce patrulau în staţiune, că un pui de căprioară a ajuns în curtea unei case. 
 
"Jandarmii s-au deplasat în scurt timp la adresa indicată şi au constatat că apelul se confirmă, puiul de caprioară fiind speriat, dar vioi şi fără urme vizibile de rănire. Conform relatărilor persoanei care a solicitat intervenţia jandarmilor, puiul de căprioară fusese alergat de nişte câini şi a reuşit să se adăpostească în curte înainte de a fi ajuns din urmă”, a transmis IJJ Bacău. 
 
Jandarmii au prins puiul de căprioară şi l-au eliberat în mediul său natural.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.