Un bărbat de 62 de ani, din judeţul Dolj, care a înşelat pe stradă o femeie din Bacău cu suma de 1.000 de lei după ce s-a dat drept inspector de la APIA, a fost arestat preventiv în urma încercării sale de a fugi din ţară prin Vama Nădlac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, doljeanul a înşelat-o pe femeia de 57 de ani pe un bulevard din municipiul Bacău, după ce s-a recomandat ca fiind inspector de specialitate la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură. Bărbatul i-a luat băcăuancei din Lipova suma de 1.000 de lei, cu promisiunea că-i va facilita obţinerea de subvenţii în agricultură.

După ce cei doi s-au despărţit, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată, astfel că a depus plângere la Poliţie.

”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 62 de ani, bănuit de comiterea faptei. Suspectul s-a sustras urmăririi penale, astfel încât a fost emis un mandat de aducere pe numele său. În aceste condiţii, bărbatul a fost depistat şi reţinut în momentul în care intenţiona să părăsească ţara, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Prezentat la Parchet, respectiv Judecătoria Bacău, bărbatul de 62 de ani a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru înşelăciune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.