Mai multe percheziţii au avut loc în municipiul Bacău la persoane suspectate de trafic de droguri, iar un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bacău a transmis, joi, că  începând cu luna octombrie 2021, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii DIICOT Bacău, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, suspectaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Anchetatorii au stabilit că substanţele interzise erau distribuite către diferiţi consumatori din municipiul Bacău şi localităţile învecinate. 
Poliţiştii şi procurorii au făcut trei percheziţii domiciliare în municipiul Bacău, iar două persoane au fost duse la audieri. 
“În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate cantităţi dintr-o gamă largă de droguri de risc şi mare risc (cannabis, haşiş, amfetamină, cocaină, ketamină, L.S.D. precum şi ciuperci halucinogene cu Psilocibină), dispozitive şi instrumente utilizate la prepararea, porţionarea şi administrarea drogurilor, două telefoane mobile şi un laptop”, se arată în comunicat.
Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind prezentat apoi Tribunalului Bacău care a decis arestarea sa preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.