Poliţiştii fac, vineri dimineaţă, percheziţii la zece adrese din Buhuşi, judeţul Bacău, la locuinţele unor persoane suspectate că au participat la scandalul izbucnit în faţa unei săli de jocuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Buhuşi, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, au descins în 10 locaţii din oraşul Buhuşi. Poliţiştii au pus în executare 10 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele unor persoane bănuite de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, comise la data de 17 ianuarie a.c”, a transmis Poliţia Română.
 
Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
 
Activităţile sunt în derulare şi sunt efectuate în vederea completării materialului probator.
 
În 17 ianuarie, o patrulă de ordine publică aflată în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe strada Republicii din Buhuşi a observat un grup de persoane care se manifestau agresiv. Poliţiştii i-au interceptat pe cei implicaţi în scandal şi au solicitat sprijinul celorlalte patrule de poliţie aflate în teren, pentru aplanarea conflictului.
 
Acolo au intervenit poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

”Din primele cercetări s-a stabilit că doi tineri, de 23 şi 25 de ani, care se aflau în faţa unei săli de jocuri, au fost loviţi cu obiecte contondente de alte 7 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, generate în dimineaţa aceleaşi zile. Din altercaţie, a rezultat rănirea uşoară a două persoane, de 24 şi 25 de ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale, la unitatea spitalicească din Buhuşi”, precizau poliţiştii.

Aceştia au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În cadrul intervenţiei la faţa locului, un agent de poliţie a precizat că a fost lovit cu un obiect contondent, în zona omoplatului, de către unul din participanţii la conflict”, arătau poliţiştii.

A fost anunţat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi, în vederea continuării cercetărilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.