Un bărbat de 68 de ani a murit şi un altul de 45 de ani a fost grav rănit după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un TIR staţionat regulamentar într-o parcare de pe drumul naţional (DN) 2, în judeţul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut luni seară, în localitatea Nicolae Bălcescu, pe DN 2, după ce şoferul microbuzului, un bărbat de 45 de ani din judeţul Suceava, a părăsit şoseaua, iar autovehiculului a intrat în plin în TIR-ul staţionat regulamentar într-o parcare, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău. 

În urma impactului, pasagerul din dreapta conducătorului auto, un bărbat de 68 de ani, a murit pe loc, în timp ce şoferul a fost rănit grav. De altfel, pentru scoaterea celor două victime din cabina autotrenului a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

”Conducătorul auto a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde medicii l-au diagnosticat cu fracturi multiple. Poliţiştii nu au putut face testarea alcoolscopică a şoferului din cauza stării în care se afla, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 45 de ani, pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.       

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.