O femeie în vârstă de 51 de ani şi fiul acesteia, de 19 ani, sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt după ce ar fi restituit un portofel pe care l-au găsit într-o parcare, însă au înapoiat portofelul după ce au luat banii care se aflau în el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Bacău, întâmplarea a avut loc în parcarea unui centru comercial din oraş. O femeie în vârstă de de 56 de ani a sunat la poliţie şi a reclamat că, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial a pierdut portofelul care conţinea bani şi acte de identitate, iar acesta i-a fost restituit de două persoane necunoscute, însă fără suma de bani deţinută.
„În scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat două persoane  bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, respectiv o femeie de 51 de ani şi fiul acesteia, de 19 ani, din comuna Parava. Ca urmare a controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra tânărului în cauză, a fost identificată suma de 4080 de lei, ce a fost restituită păgubitei”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău. 
Pe numele celor doi, poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.