Jandarmii băcăuani au intervenit, joi, pentru îndepărtarea unei turme de mistreţi care se afla în apropierea unei şcoli din comuna Glăvăneşti, ei gonind animalele sălbatice cu ajutorul semnalelor acustice şi luminoase de pe autovehiculele de serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, o turmă de şapte mistreţi a apărut, joi după-amiază, în zona Şcolii generale Frumuşelul din comuna Glăvăneşti, iar profesorii unităţii de învăţământ au solicitat sprijinul jandarmilor, având în vedere că elevii se aflau în clase. 
 
"Jandarmii băcăuani au intervenit în timp scurt şi au izolat un perimetru de siguranţă, anunţând cetăţenii din apropiere despre pericolul potenţial reprezentat de prezenţa mistreţilor, după care au folosit semnalele acustice şi luminoase de pe autovehiculele de serviciu pentru îndepărtarea animalelor sălbatice din zona şcolii” , a transmis Jandarmeria.
 
Sursa citată a menţionat că animalele sălbatice pot constitui un risc pentru siguranţa personală şi a recomandat cetăţenilor să nu se apropie pentru a face fotografii cu acestea sau pentru a le hrăni, să îşi păstreze calmul şi să se îndepărteze de zona respectivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.