Un jandarm din Bacău a fost rănit în urma unui accident provocat de un şofer băut şi fără permis de conducere, care a intrat cu maşina într-o atospecială a Poliţiei care îl blocase în trafic după ce, anterior, refuzase să oprească la semnalele unui poliţist. Şoferul a fost arestat la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Bacău a emis, marţi, mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile, pe numele unui bărbat care, băut şi fără să aibă permis de conducere, a provocat un accident în urma căruia un jandarm a fost rănit.

Potrivit procurorilor Parchetului Judecătoriei Bacău, bărbatul a intrat cu maşina într-o autospecială a Poliţiei în care se afla şi subofiţerul de la Jandarmi, în momentul în care s-a încercat blocarea sa în trafic. Anterior, un alt echipaj de poliţie a încercat să oprească maşina condusă de bărbat, care a refuzat însă să respecte semnalele agentului de la Poliţia Rutieră.

”Şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea nivelului alcoolemiei în sânge, rezultatul fiind de 2,20 gram/litru alcool pur în sânge la prima probă, şi 2,05 gram/litru alcool pur în sânge la cea de a doua probă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Bacău.

În urmă cu două luni şi jumătate, acelaşi şofer a fost prins de către poliţişti în timp ce conducea băut pe un drum din judeţul Vaslui. Atunci, poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere şi dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.