Cadavrul unei fetiţe de trei ani a fost găsit, miercuri, de către poliţişti şi procurori într-un geamantan ascuns în coteţul unei gospodării din localitatea băcăuană Mileştii de Sus. Anchetatorii au găsit valiza după ce un bărbat s-a dus la Poliţie şi a mărturisit că şi-a ucis nepoata în bătaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Mileştii de Sus, s-a predat, miercuri, la o secţie de Poliţie din municipiul Bacău, spunând că şi-a ucis în bătaie nepoata de trei ani.

Poliţiştii, împreună cu un procuror de la Pachetul de pe lângă Tribunalul Bacău, au intrat în alertă şi, după ce au verificat cele sesizate de către băcăuan, au descoperit cadavrul fetiţei.

”Trupul victimei era înfăşurat într-un cearşaf şi băgat într-un geamantan, ascuns ulterior într-un coteţ. Fetiţa a murit în cursul după-amiezii sau al serii de ieri (n.r. - marţi), după ce, aşa cum a afirmat autorul, ar fi bătut-o, fără a se cunoaşte, deocamdată, motivele. Urmează ca acestea să fie stabilite în urma audierilor, care au început în cursul acestei seri (n.r. - miercuri), la Parchet”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

Anchetatorii au dispus şi efectuarea autopsiei cadavrului copilei pentru a stabili cauza exactă a morţii.

Potrivit procurorilor, bărbatul de 40 de ani, principalul suspect în acest caz de crimă, este concubinul mătuşii fetiţei de trei ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.