Un bărbat de 43 de ani, suspectat că ar fi violat fiicele minore ale concubinei sale, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Victimele au 15, respectiv 17 ani, iar cercetarea a pornit la plângerea mamei fetelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Bacău, la data de 06 august, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din comuna Filipeşti, despre faptul că un bărbat de 43 de ani cu care avea o relaţie de concubinaj, ar fi întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu cele două fiice minore, de 15 şi 17 ani.

”În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 43 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Buhuşi care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a trasmis IPJ Bacău.

Bărbatul este cercetat pentru viol şi lovire sau alte violenţe sub forma violenţei în familie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.