Un bărbat de 66 de ani, din judeţul Bacău, este căutat de către pompieri, joi, într-un canal de evacuare a apei de la o hidrocentrală, după ce a fost dat dispărut în cursul nopţii de miercuri. Autorităţile nu au putut stabili, deocamdată, condiţiile în care băcăuanul dat dispărut a ajuns în apa acelui canal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, dispariţia bărbatului a fost anunţată, prin numărul de urgenţă 112, la ora 2.30, în zona indicată fiind trimis un prim echipaj care, după desfăşurarea activităţilor specifice de căutare, au renunţat la acţiune.

Ulterior, în cursul dimineţii de joi, au fost trimise alte echipe de intervenţie, care au reluat căutările în canalul de evacuare a apei de la hidrocentrala de la Pânceşti.

”Din păcate, căutările sunt îngreunate din cauza curenţilor puternici şi a faptului că respectivul canal este unul betonat, paralel cu râul Siret. Deocamdată, nu avem informaţii cu privire la modul cum a dispărut bărbatul, dacă se afla la pescuit, la scăldat sau a fost victima unui accident”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Bărbatul de 66 de ani dispărut în cursul nopţii de miercuri este a treia victimă înregistrată în judeţul Bacău în ultima săptămână, după ce alţi doi tineri, de 18 şi 37 de ani, au murit înecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.