Un bărbat de 43 de ani din judeţul Bacău este cercetat în arest la domiciliu după ce ar fi omorât doi câini, lovindu-i cu un obiect contondent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a anunţat, joi, că poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău - Biroul pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie fără drept.

”Din cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat în varstă de 43 de ani, din comuna Orbeni, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său, ar fi lovit două exemplare canine cu un obiect contondent, cauzându-le decesul. La data de 29 martie a.c, în urma probatoriului administrat, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus reţinerea bărbatului, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Bacău”, a arătat sursa citată.

Ulterior, el a fost prezentat instanţei, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.