Poliţiştii l-au prins, sâmbătă, pe un bărbat de 38 de ani, condamnat la 4 ani şi 10 luni pentru tulburarea liniştii publice, care se ascundea într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi, în oraşul Buhuşi, judeţul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sâmbătă, 18 mai a.c., în urma efectuării unei ample acţiuni informativ-operative, poliţiştii băcăuani de investigaţii criminale au descins în cartierul Orbic din oraşul Buhuşi, unde au depistat un bărbat, de 38 ani, din oraşul Buhuşi, care se afla ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi”, au transmis reprezentanţii IPJ Bacău.
 
Judecătoria Buhuşi a emis, pe numele său, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care a fost condamnat la 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
 
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.
 
Acţiunea de prindere a celui în cauză a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale precum şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.