Angajatul unei firme de curierat care distribuia colete în judeţul Bacău a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de delapidare în formă continuată, după ce a furat smartphone-uri în valoare de peste 20.000 de lei din pachetele comandate on-line de către clienţi la diverse societăţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, tânărul de 23 de ani a reuşit să sustragă, pe parcursul a două luni, un număr de 20 de telefoane mobile, pe care apoi, în majoritatea cazurilor, le-a vândut la preţuri sub cele ale pieţei. Smartphone-urile erau luate de către angajatul firmei de curierat din coletele pe care, în mod normal, trebuia să le ducă la clienţii care făcuseră comenzi on-line la diverse societăţi.

Prejudiciul constatat în gestiune de către anchetatori s-a ridicat la 20.352,41 lei.

”În urma cercetărilor, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru delapidare în formă continuată. Pe perioada desfăşurării anchetei, s-a reuşit recuperarea unei părţi din prejudiciul creat”, a declarat, marţi, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Gabriela Ciobanu.

Reţinut pentru 24 de ore, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de arestare preventivă.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.