Un adolescent de 16 ani din judeţul Bacău a fost arestat preventiv, joi, după ce a înjunghiat mortal cu un cuţit un tânăr de 27 de ani, în urma unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, tânărul de 27 de ani a fost înjunghiat în timpul unei altercaţii izbucnite pe stradă, pe fondul consumului de alcool.

Tânărul, împreună cu o rudă, a început să se bată cu alte trei persoane, între care şi tatăl adolescentului de 16 ani, după ce au chefuit în locuinţa unei familii dintr-un cartier din oraşul Comăneşti. În altercaţie, susţin anchetatorii, a intervenit şi adolescentul, care l-a înjunghiat în coapsa dreaptă pe tânărul de 27 de ani.

”După ce a fost rănit la picior, tânărul a fugit spre casă, însă pe drum s-a prăbuşit, fiind găsit de către un localnic, care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la Spitalul Comăneşti, unde medicii au luat decizia de a-l transfera la Spitalul Municipal Moineşti. În drum spre această unitate medicală, victima conflictului a murit, probabil din cauza hemoragiei masive, având în vedere că i-a fost secţionată artera femurală”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

După o zi de anchetă, procurorii au reuşit să-l identifice pe autorul crimei, care a recunosc că l-a înjunghiat pe tânărul de 27 de ani, întors de o zi din Anglia.

Adolescentul de 16 ani a fost prezentat instanţei, iar magistraţii Tribunalului Bacău au emis mandat de arestare preventivă pe numele său pentru omor.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.