Poliţiştii băcăuani desfăşoară, în acest weekend, activităţi în scopul depistării persoanelor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În derularea acţiunilor, poliţiştii rutieri folosesc aparatele drugtest şi etilotest, transmit autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest weekend poliţiştii rutieri acţionează pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi siguranţa traficului rutier. În perioada 22-24 iulie a.c., poliţiştii rutieri acţionează pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău. 

Astfel, poliţiştii băcăuani desfăşoară activităţi în scopul depistării persoanelor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În derularea acţiunilor, poliţiştii rutieri folosesc aparatele drugtest şi etilotest.

La activităţi participă şi poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii care prezintă şoferilor principalele pericole la care se expun în urma consumului de alcool sau de droguri.

Totodată, în contextul temperaturilor ridicate, poliţiştii le adresează recomandări şoferilor pentru o deplasare în siguranţă.

Acţiunile poliţiştilor rutieri, atât cele preventive, cât şi cele pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere vor continua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.