Centrul Infotrafic avertizează, miercuri, că vizibiltatea este zero pe o porţiune de un kilometru din DN 2, în zona municipiului Roman, din cauza vântului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2, la kilometrul 344, în zona municipiului Roman, judeţul Neamţ, din cauza vântului puternic, pe o porţiune de aproximativ 1 kilometru, pamântul de pe terenul arabil din proximitatea drumului este adus pe suprafaţa de rulare, scăzând astfel vizibilitatea în trafic spre zero”, a transmis Centrul Infostrafic.  

Sursa citată a precizat că nu sunt evenimente rutiere în desfăşurare, fiind poliţişti în zonă pentru supravegherea traficului. 

”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile”, au transmis poliţiştii.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.