Centrul Infotrafic avertizează că, marţi, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac, la punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II, coloanele de maşini fiind de 12 kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfăşoară dificil, în coloană (aproximativ 12 kilometri), la ieşirea din ţară.

Se circulă, de asemenea, îngreunat (coloană de aproximativ 4 kilometri) şi pe DN7 (E68) Arad – Nădlac, în acelaşi punct de trecere a frontierei (Nădlac, judeţul Arad).

Pentru a evita ambuteiajele, sfătuim conducătorii auto care intenţionează să se deplaseze către Ungaria să utilizeze alte puncte de trecere a frontierei, care nu sunt aglomerate:

-        pentru traficul greu – PTF Vărşand (judeţul Arad);


-        pentru traficul uşor – PTF Turnu (judeţul Arad)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.