Centrul Infotrafic avertizează că este ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Sibiu, iar meteorologii au emis cod galben până la ora 23.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:00), circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, mai mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Sibiu”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că fenomenul este întâlnit şi pe tronsonul kilometric 23 - 64 al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, vizibilitate sub 150 de metri.

”Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”, a transmis Centrul Infotrafic.

Pentru zonele menţionate, ANM a emis cod galben până la ora 23.00.

În judeţul Sibiu sunt precipitatii mixte care depun local polei. În celelalte judeţe este ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.