Centrul Infotrafic avertizează, sâmbătă dimineaţă, că se circulă în condiţii de ceaţă densă între Zalău şi Cluj Napoca, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă adaptarea manierei de condus la condiţiile unei vizibilităţi scăzute în trafic din cauza ceţii. Astfel, sunt necesare folosirea luminilor de ceaţă, creşterea distanţei de siguranţă dintre vehicule, evitarea manevrelor riscante”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că se circulă în condiţii de ceaţă densă la această oră pe DN 1F, între oraşele Zalău şi Cluj Napoca, pe tronsonul kilometric 66 – 83, vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

”Recomandăm conducătorilor auto să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor, evitarea opririi pe benzile de circulaţie, reducerea vitezei de deplasare şi mărirea distanţei de siguranţă dintre autovehicule. Evitaţi manevrele riscante în condiţii de vizibilitate redusă”, au recomandat poliţiştii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.