Un autoturism implicat într-un accident rutier care a avut loc luni după amiază pe drumul naţional 7 a luat foc, fiind distrus în totalitate. În accident au fost implicate alte două autovehicule şi nimeni nu a fost rănit. Două persoane care se aflau în autoturismul care a luat foc au fost asistate medical de către echipajul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Două persoane care se aflau în autoturismul care a luat foc au fost asistate medical de către echipajul SMURD. Unul dintre pacienţi, o femeie, a suferit un atac de panică. Al doilea pacient, un bărbat, a fost rănit la mână. 
„Din fericire incendiul nu a ajuns la o sondă şi o staţie de carburant aflate în apropiere, flăcările care s-au propagat pe vegetaţia uscată au fost ţinute sub control de către participanţii la trafic”, au transmis oficialii ISU Argeş.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc pe drumul naţional 7, în localitatea Drăganu. Trei autovehicule au intrat în coliziune, în condiţii care nu au fost stabilit încă. 
 
 
În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat pe marginea carosabilului şi a luat foc. Persoanele aflate în interior au reuşit să se salveze, însă maşina a ars complet. Şi persoanele aflate în celelalte două autovehicule au scăpat fără răni. 
Traficul rutier la locul accidentului a fost blocat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.