Un autoturism a căzut, duminică seară, într-un canal care alimentează staţia de apă a municipiului Reghin, iar echipele de intervenţie sosite la faţa locului nu i-au găsit nici pe şofer şi nici pe posibilii pasageri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, pentru News.ro, că un autoturism a căzut într-un canal care alimentează staţia de apă din municipiul Reghin, cauza accidentului nefiind cunoscută.

Virag a spus că la faţa locului au intervenit un echipaj de pompieri şi o ambulanţă, însă acestea nu au găsit pe nimeni în maşină şi nici în canalul cu apă.

Potrivit sursei citate, apa nu este adâncă în zonă şi se presupune că şoferul şi posibilii psageri au ieşit din maşină după accident.

Poliţiştii din Reghin au început şi ei cercetările în acest caz şi încearcă să identifice şoferul maşinii căzută în canalul colector. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.