Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Petea au descoperit, la control, un autoturism marca Audi A4, care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia de Frontieră arată că, vineri după-amiază, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Gelu K., în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A4 înmatriculat în Marea Britanie.

La control, poliţiştii de frontieră au făcut verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat că autoturismul era semnalat ca "bun căutat pentru confiscare", iar în evidenţele Interpol figura ca fiind furat, ambele alerte fiind introduse de autorităţile din Marea Britanie în data de 7 decembrie.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.