Autostrada A2 a fost închisă vineri dimineaţă pe tronsonul dintre Bucureşti şi Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, începând cu ora 7.30 circulaţia rutieră a fost oprită complet, pe ambele sensururi ale autostrăzii A2, între Bucureşti şi Drajna, km 12+000 – km 105+500.

Tot pe A2 Bucureşti – Cosntanţa, la km 64, un tir a lovit glisiera mediană şi a blocat toate cele trei benzi.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, de asemenea, că circulaţia este oprită complet pe DN7, între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş, după ce mai multe tiruri au rămas înzăpezite, iar pe DN 13A, între Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, din cauza viscolului a fost impusă restricţie pentru maşinile cu masa mai mare de 7,5 tone. Restricţie de tonaj a fost impusă şi pe DN 7, între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş (în judeţul Vâlcea).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.