O maşină de poliţie aflată în misiune, care a avea pornite semnalele acustice şi luminoase, a fost lovită de o maşină care nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a produs într-o intersecţie din municipiul Sibiu, un poliţist de 47 de ani fiind rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, pe Bulevardul Vasile Milea din municipiul Sibiu, o autospecială Dacia Logan, aparţinând Poliţiei Municipiului Sibiu, a pătruns în intersecţia cu str. N. Iorga având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a fost lovită de un autoturism.

”Echipajul era format din doi poliţişti de ordine publică ce se deplasau la o intervenţie. În urma coliziunii, şoferul autospecialei a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Sibiu.

Poliţistul a suferit un traumatism la un picior, fiind conştient. 

Maşina care a lovit autospeciala de poliţie era condusă de un sibian de 37 de ani, care nu a fost rănit.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.