Autorul agresiunii asupra unui bărbat, la finalul manifestării PSD din Piaţa Sfatului din Braşov, a fost identificat de poliţişti. Acesta este un bărbat de 75 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Braşov au identificat agresorul, în persoana unui bărbat în vârstă de 75 de ani din municipiul Braşov.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, duminică, la finalul manifestării organizate în Piaţa Sfatului, a avut o altercaţie între doi bărbaţi. Unul dintre ei a început scandalul, iar celălalt s-a apărat. Agresorul a reuşit să fugă, el fiind căutat de jandarmi şi poliţişti.
 
Victima a fost dusă de jandarmi la autospecială pentru a fi identificată. De asemenea, persoana agresată a spus oamenilor legii că nu doreşte să depună plângere împotriva bărbatului care l-a lovit. După identificare, agresorul urmează să fie amendat.
 
Cazul a fost preluat de poliţiştii braşoveni.
 
PSD a organizat o manifestare duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.