Autorităţile au reluat, marţi dimineaţă, căutările tânărului dispărut în mare, la Costineşti, în urmă cu o săptămână. Trei echipe de scafandri participă la căutări, care au loc în special în zona digurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că au fost reluate căutările pentru tânărul dispărut în mare, săptămâna trecută, în zona Costineşti. 
 
Căutările sunt realizate de trei echipe de scafandri, care cauta simultan, în zone diferite. Căutările au loc în special în zona digurilor, dar şi de la Costineşti spre Olimp şi de la Costineşti spre Tuzla.  
 
În urmă cu o săptămână, autorităţile au fost anunţate de faptul că două persoane au dispărut în mare la Costineşti. Acestea au fost căutate atunci cu o ambarcaţiune a ARSVOM şi a una a Gărzii de Coastă, fără rezultat. Verificările au fost reluate, iar două zile mai târziu trupul unuia dintre tineri dispăruţi a fost găsit între stabilopozi, tot la Costineşti.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.