Mii de autocolante pentru autoturisme purtând sigla unor mărci celebre au fost găsite de inspectorii Biroului Vamal Otopeni într-un transport sosit din China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători - Compartiment Marfă - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, au descoperit în urma efectuării controlului fizic asupra unor mărfuri sosite din China, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Iaşi, 6.000 bucăţi autocolante pentru autoturisme purtând sigla Mercedes, BMW, Audi, VW, Ford, Toyota, Skoda, Opel, Seat şi Renault, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile menţionate”, anunţă Autoritatea Vamală.

Bunurile au fost reţinute de către inspectorii vamali, valoarea acestora, în cazul în care ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, fiind de aproximativ 300.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.