Lucrările pe DN7, pe Valea Oltului, au fost oprite în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, astfel că şoferii vor putea circula fără să mai fie nevoiţi să oprească la semafoare. Restricţiile de circulaţie rămân în vigoare, în zona lucrărilor, deoarece structura drumului a fost refăcută doar temporar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă că în zona localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu, au fost oprite lucrările pe DN7.
 
”Se circulă fără semafoare pe Valea Oltului (DN7). Având în vedere valorile crescute de trafic cauzate de minivacanţa din perioada 13 – 15 august, toate lucrările au fost sistate pe DN7, în zona localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu”, anunţă DRDP Braşov.
 
Totuşi, sunt menţinute restricţiile de trafic.
 
”Cu toate că se traficul se desfăşoară pe ambele sensuri, fără semafoare, în zona şantierului rămân în vigoare restricţiile de circulaţie pentru că structura drumului a fost refăcută doar temporar. Circulaţi cu prudenţă şi respectaţi semnalizarea din zona lucrărilor!”, mai transmite DRDP Braşov.
 
Din cauza lucrărilor de pe DN 7, circulaţia între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea se desfăşoară de obicei cu dificultate, formându-se coloane de maşini, mai ales în perioada weekend-urilor. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.