Doi tineri s-au răsturnat, joi, cu ATV-ul în judeţul Braşov, iar o fată de 20 de ani a mruti. Un tânăr de 19 ani, intubat şi ventilat mecanic, a fost transportat la spital în Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Braşov anunţă, joi, că a intervenit la un accident rutier, ATV răsturnat, între localităţile Viştea de Sus şi Drăguş.

”În urma evenimentului au rezultat 2 victime, dintre care una inconştientă. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD tip B, o ambulanţă SAJ şi o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare”, a transmis ISU Braşov.

La faţa loculuin a intervenit şi un echipaj SMURD tip C de la ISU Sibiu.

”Din păcate persoana de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care era inconştientă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată în ciuda eforturilor personalului medical”, a mai transmis sursa citată.  

Potrivit pompierilor, cea de a doua persoană, un tânăr de 19 ani, este intubată şi ventilată mecanic.

Potrivit medicilor, are o suspiciune de fractură craniană şi a fost transportat la UPU Sibiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.