Un pacient în vârstă de 70 de ani, internat la Spitalul Judeţean Botoşani, avea o armă la el. Pistolul neletal a fost găsit într-un dulap în salonul unde bărbatul era internat. Arma a fost ridicată de către poliţişti, iar bărbatului i-a fost anulat permisul de port armă pentru doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, miercuri dimineaţă, poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 70 de ani, internat la Spitalul Judeţean Botoşani, ar avea asupra sa o armă, aceasta fiind depozitată într-un dulap din salonul unde era bărbatul.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Poliţiştii au stabilit că pacientul respectiv nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă.

Oamenii legii au decis să ridice arma respectivă, un pistol neletal, dar supus autorizării. De asemenea, bărbatul a fost amendat pentru nerespectarea regimului armelor, fiindu-i şi anulat permisul de port armă pentru o perioadă de doi ani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.