Şoferul unui autoturism care circula pe drumul naţional 7C, în judeţul Argeş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a ieşit de pe şosea, a rupt un stâlp din beton şi un gard, răsturnându-se în curtea unei gospodării. În urma evenimentului, două persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc miercuri, pe DN 7C, în comuna Merişani din judeţul Argeş.
 
Echipajele de salvare au găsit un autoturism răsturnat în curtea unei case, oprindu-se la foarte mică distanţă de zidul locuinţei. Autovehiculul a derapat, a pus la pământ un stâlp din beton, a trecut prin gardul gospodăriei şi a rămas răsturnat pe plafon.
 
În urma evenimentului nu au fost persoane încarcerate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, însă la locul accidentului au fost identificate două victime, o femeie şi un bărbat, care au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Este vorba despre şoferul autoturismului, un bărbat de 51 de ani, şi pasagera aflată alături de el, în vârstă de 49 de ani. 
 
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, informează Poliţia judeţeană Argeş. În urma evenimentului poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.