Trei copii care se plimbau cu o bicicletă, în comuna Corbeni, judeţul Argeş, au intrat într-o maşină. Doi dintre ei au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că un minor de 12 ani, din Corbeni, care conducea o bicicletă pe care transporta alţi doi minori, de 11 şi de 12 ani, pe DN 7C, din direcţia Arefu spre Curtea de Argeş, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, posibil în condiţiile în care intenţiona să schimbe direcţia de mers spre stânga, fără a se asigura, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de deplasare de o tânără de 21 de ani, din Corbeni”, a transmis IPJ Argeş. 

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, doi dintre copii au suferit leziuni, din fericire fiind doar răniţi uşor.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii de la Detaşamentul Curtea de Argeş au fost solicitaţi în cazul unui accident rutier produs în comuna Corbeni.  

La faţa locului se intervine cu un echipaj SMURD alături de un echipaj al SAJ. 

”Este vorba despre trei copii, cu vârstă de aproximativ 12 ani, care se plimbau pe o bicicletă, moment în care au lovit o maşină”, au transmis pompierii.  

Sursa citată a precizat că victimele au fost monitorizate la faţa locului, iar doi dintre copii au fost transferaţi la spital. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.