Traficul pe drumul naţional (DN) 7 (E81) Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în judeţul Argeş, unde joi dimineaţă s-a circulat pe un singur fir alternativ, din cauza accidentul soldat cu doi morţi în care au fost implicate un autoturism şi un TIR, a fost reluat în condiţii normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia pe DN7 (E81) Piteşti - Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 104, în zona localităţii argeşene Valea Ursului, se desfăşoară normal, la ora transmiterii acestei ştiri.

Traficul a fost oprit iniţial, apoi s-a desfăşurat pe un singur fir alternativ timp de aproximativ trei ore, în urma accidentului în care au fost implicate un TIR şi un autoturism.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, primele cercetări la faţa locului arată că un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Izbiceni, judeţul Olt, a vrut să depăşească o coloană de maşini, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, autovehiculul s-a izbit violent de un TIR care circula pe contrasens.

În urma impactului, şoferul şi pasagera aflată cu el în autoturism, o femeie în vârstă de 57 de ani dintr-o localitate din judeţul Cluj, au murit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.