Un tânăr de 18 ani din Piteşti a fost agresat şi înţepat de un bărbat necunoscut, în zona gării din Călineşti, judeţul Argeş. Agresorul a fost identificat şi se află în custodia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla în zona gării din localitatea Călineşti, un tânăr ar fi fost agresat şi înţepat cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat pe care nu îl cunoaşte.
 
”În urma sesizării, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni s-a deplasat cu operativitate la locul sesizării, identificând victima, care era în stare de conştienţă. Persoana agresată, respectiv un tânăr de 18 ani, din Piteşti, a fost evaluată din punct de vedere medical, şi a oferit relaţii privind agresorul. Pe baza descrierii sumare, persoana bănuită a fost identificată de către poliţişti, la acest moment fiind în custodia poliţiştilor”, a arătat sursa citată.
 
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.